Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت ایتالیایی ونیز نیوز، با نظری که منتقدان ارایه کرده‌اند می‌توان رده بندی فیلم‌های نمایش داده شده در بخش رقابتی جشنواره بین‌المللی ونیز ۲۰۲۰ را به این ترتیب خلاصه کرد: در این جدول نظرات منتقد اسکرین اینترنشنال برای فیلم تازه مجید مجیدی ۲ ستاره، منتقد هالیوود ریپورتر ۴ ستاره، منتقد پوزیتیف یک و نیم ستاره، منتقد این دی وایر نمره B (در سایت زیر نقد فیلم داده شده ولی در این جدول نیامده است) ، منتقد دی ولت آلمان ۳ ستاره و منتقد ال پایس اسپانیا ۲ ستاره بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سایت آی‌ام دی‌بی نیز فیلم «خورشید» امتیاز ۷.۹ از ۱۰ را با نظر ۸۵ کاربر به خود اختصاص داده است.

منتقدان سینمایی درباره «خورشید» چه نوشتند؟

در عین حال منتقدان دیگری نیز درباره این فیلم اظهارنظر کرده‌اند از جمله ویکتور فراگا از سایت درتی موویز به این فیلم امتیاز ۲.۵ ستاره را داده است.

وی نوشته یکی از مشکلات فیلم این است که بسیاری از جریان‌های روایی آن با هم چفت و بست نمی‌شوند و پایان فیلم به ویژه عجیب است؛ نه رستگاری و نه هیچ پایانی. تنها یک تلاش در آخرین سکانس که به صورت نمادین شاعرانه است.

این منتقد به دیگر مدعیان «شیر طلا» نیز امتیاز داده و به «دنیایی که در پیش است» ۵ ستاره داده است. وی به «میس مارکس» یک و نیم ستاره داده، به «کجا می‌روی، آیدا؟» ۴ ستاره و به «Amants» یا «عاشقان» ۲و نیم ستاره داده است. «دوک» که خارج از بخش مسابقه به نمایش درآمد از نظر وی شایسته دریافت ۴ ستاره بوده است.

از میان فیلم‌های نمایش داده شده The Disciple یا «مرید» از هند از فیلم‌هایی است که بیشترین نقدهای مثبت را به خود اختصاص داده است. منتقد گاردین نیز که در جدول حضور ندارد به این فیلم امتیاز ۳ ستاره داده است. این منتقد درباره فیلم مجیدی چیزی ننوشته است.

براساس گزارش روابط عمومی فیلم «خورشید» از بازتاب‌های رسانه‌ای رونمایی این فیلم در جشنواره ونیز، پیتر دی‌بروگ دیگر منتقد سینمایی است در ورایتی نوشت: «تماشای فیلم مجید مجیدی مرا به یاد یکی از مهم‌ترین فیلم‌های قرن بیست‌ویک درباره کودکان به نام «پروژه فلوریدا» انداخت. مجیدی خودش خالق یکی از بهترین فیلم‌های قرن بیستم درباره کودکان است. «بچه‌های آسمان» که در سادگی محض بی‌رقیب است و در عین حال داستانش چنان تماشاگر را درگیر می‌کند که نمی‌تواند نگاه از صحنه بردارد. در «خورشید» با فیلمنامه‌ای به مراتب پیچیده‌تر طرف هستیم.»

این منتقد در ادامه به استفاده مجیدی از کودکان کار برای نقش‌آفرینی در فیلم اشاره می‌کند و می‌نویسد: «اگر یکی از نیات مجیدی در فیلم «خورشید» یادآوری این موضوع باشد که تمام کودکان برابرند و لایق آموزش و تشویق هستند، انتخاب این گروه نوجوان برای بازی در فیلم بهترین دلیل است.»

لی‌مارشال منتقد اسکرین‌دیلی هم نوشته است: «مجیدی فیلم همدلانه دیگری درباره کودکان تهی‌دست ساخته است که نئورئالیسم بی‌تکلف قرن بیست‌ویکمی آن در دوران غریب کنونی به شکل غریبی طراوت‌بخش است.»

او در عین حال که به فیلمبرداری گرم و موسیقی ارکسترال باشکوه فیلم اشاره می‌کند از جسارت مجیدی در پرداختن به موضوعات اجتماعی می‌نویسد: «مجیدی هراسی از پرداختن به مشکلات اجتماعی مانند کودکان کار، مصائب مهاجران و… ندارد.»

دبورا یانگ منتقد هالیوود ریپورتر، درباره این اثر سینمایی گفت: مجید مجیدی کارگردان ایرانی، از نظر بصری خیره‌کننده‌ترین و هیجان‌انگیزترین فیلم سینمای جهان درباره وضعیت جوانان کم درآمد با سطح زندگی پایین و بد سرپرست را ساخته است؛ فیلم «خورشید» یکی از بهترین آثار اوست.

منتقد هالیوود ریپورتر معتقد است سکانس‌های اکشن فیلم مثل یک فیلم کلاسیک در ژانر «فرار از زندان» ساخته شده و خطر و هیجانی که پسران هنگام حفر تونل تجربه می‌کنند، برای مخاطب کاملاً ملموس است

باید دید در نمایش‌های بعدی فیلم سینمایی «خورشید» در جشنواره فیلم ونیز وضعیت نظرات و امتیازات منتقدان چه تغییری خواهد داشت و آیا شانس مجید مجیدی برای شکار شیر ونیز پررنگ‌تر خواهد شد؟

کد خبر 5018042

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلم خورشید مجید مجیدی جشنواره فیلم ونیز نقد فیلم محرم 99 تئاتر ایران فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی موسیقی ایرانی شبکه دو سیما فیلم سینمایی ویروس کرونا برنامه رادیویی سریال ایرانی رادیو نمایش تعزیه خوانی مجید مجیدی ستاره داده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۱۳۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، وقتی از منظومه شمسی حرف می‌زنیم، خورشید و سیارات و اقمار به ذهن‌ها خطور می‌کند، اما آیا می‌دانستید که فراتر از مدار نپتون (آخرین سیاره منظومه شمسی)، دو منطقه مرموز به نام‌های کمربند کویپر و ابر اورت (Kuiper Belt and Oort Cloud) وجود دارند که در لبه‌های منظومه شمسی قرار دارند؟

ابتدا اجازه دهید در مورد کمربند کویپر صحبت کنیم. این منطقه مانند حلقه‌ای از اجرام یخی است که فراتر از مدار نپتون قرار دارد. اجرام این منطقه به دور خورشید می‌چرخند. برخی از این اجرام مانند سیارات کوتوله مانند پلوتو و اریس بسیار بزرگ هستند. این اجسام یخی بقایایی از روزهای اولیه منظومه شمسی هستند، وقتی که سیارات شکل گرفته بودند. کمربند کویپر خانه دنباله دارها نیز هست! دنباله دارها مانند گلوله‌های خاکی و یخی هستند که وقتی به گرمای خورشید نزدیک شوند تا حدودی ذوب می‌شوند و به همین علت آنها را از روی دم‌های بلندشان می‌شناسیم.

اکنون بیایید دامنه سفرمان را گسترش دهیم و به فراتر از کمربند کویپر و به سمت ابر اورت سفر کنیم. این منطقه در مقایسه با کمربند کویپر بسیار دورتر از خورشید است. ابر اورت مانند یک پوسته یخی غول پیکر است که منظومه شمسی ما را احاطه کرده است. آنقدر دور است که دیدن یا مطالعه مستقیم آن حاصل نشده است. ابر اورت از میلیاردها جرم یخی (از جمله دنباله دارها) پر شده است. این دنباله دارها مدارهای طولانی و بیضی‌ شکلی دارند که طی سفرهای خود به خورشید نزدیک شده و سپس به اعماق فضا می‌روند.

کمربند کویپر و ابر اورت به دلیل جاذبه خورشید شکل گرفته‌اند و بنابراین باید آنها را در رده منظومه شمسی در نظر گرفت اما کمتر به آنها اشاره‌ای می‌شود. مطالعه این مناطق دوردست کمک می‌کند تا در مورد چگونگی شکل گیری منظومه شمسی در میلیاردها سال پیش اطلاعات بیشتری کسب کنیم. دانشمندان از تلسکوپ‌های قدرتمند برای رصد این مناطق و جمع آوری اطلاعات در مورد اجرام یخی و دنباله دارهایی که در آنجا هستند استفاده می‌کنند.  دفعه بعد که به آسمان شب نگاه کردید، به یاد داشته باشید که در منظومه شمسی فراتر از سیارات آشنای دور و برمان، قلمروهای پنهانی نیز وجود دارد که باید کشف شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفح کجاست و اسرائیل در آن جا چه کار می کند؟ | نگاهی به آخرین وضعیت غزه
  • کمربند کویپر و ابر اورت: لبه‌های منظومه شمسی!
  • منطقه امن کجاست؟+ فیلم
  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • مدعیان پیروز شدند
  • شهر بدون چراغ قرمز در ایران کجاست؟
  • آبشار کیگا کجاست ؟ چگونه به آنجا برویم ؟
  • بررسی سیمای مدعیان صعود و کاندیداهای سقوط لیگ دسته اول
  • تصاویری خیره‌کننده از فوران‌های خورشیدی
  • پختن، سرنوشت شوم زمین و زمینیان؟